WE ARE.


KEL agency biedt consultancy voor nieuwe media platformen. Met de komst van social influencers, content creators en YouTubers is het media landschap een interessant media kanaal rijker geworden. Influencers en hun platformen zijn daarmee zeer in trek bij marketeers omdat ze one-stop-shop zijn; content creators, een media kanaal, celebrities, en hebben daarnaast een echte impact onder hun volgers.

Wij geloven dat Influencer Marketing in een nieuwe fase in beland, waarbij influencers het merk zijn geworden. Het is tijd dat content creators hun merkwaarde op een andere manier gaan bekijken. Zij zijn niet langer het middel maar ze zijn het merk. Het is nu taak voor de influencer om met zichzelf bezig te zijn als merk, het creëren van brand values en daar een commerciële strategie bij ontwikkelen. Je weet als geen ander hoe je je volgers moet voorzien van unieke content. Maar hoe bouw je jouw social media succes uit tot volwaardig merk? Met onderscheidend vermogen in het media landschap? En met een interessant business model voor de toekomst?

Wij denken graag met je mee om uiteindelijk een sterk merk neer te zetten en middels een duidelijke strategie te bouwen aan een gezond business model voor nu en in de toekomst.


WE DO.


BRAND BUILDING

Als online influencer ben je je eigen merk. Dat is mooi, maar kan ook lastig zijn. Hoe kan je afstand nemen van jezelf en naar jezelf kijken als merk zien en zodanig ook neerzetten? Dan kan het fijn zijn om een sparringspartner te hebben en te onderzoeken wat de kernwaarden zijn van jou en je platform als merk.STIP OP DE HORIZON

Content creatie vergt veel tijd en natuurlijk creativiteit. Hierbij is het lastig om te denken aan de lange termijn. Maar juist door een stip op de horizon te zetten is het makkelijker om keuzes te maken. Een duidelijk visie en strategie hoe je daar kan komen geeft inzicht en controle over je eigen onderneming.COMMERCIËLE KANSEN

Uiteindelijk denken wij altijd in commerciële kansen. Als content creatie je vak is, dan kan commercieel denken voelen als een compromis in je werk. Wij helpen je om hier een gezonde balans in te vinden en geven advies hoe je met een commerciële bril kan kijken naar je werk.Founder van KEL agency – Kelly van Goens

"Mijn doelstelling is om met KEL agency de influencer markt open te breken. Het valt mij op dat influencer marketing bureaus heel bepalend zijn voor het succes van het talent, ik wil hen weer de regie teruggeven over hun merk en business. Als marketeer (bij o.a. Disney) en strategisch merkenbouwer wil ik verder kijken dan een verdienmodel, maar juist breder kijken naar de potentie van deze inspirerende personen."


WE OFFER.


Quick Scan

Bij de QUICK SCAN bekijken we in een sessie naar jouw platform en de potentie van jouw merk. In deze sessie geven we jou onze visie op jouw platform en je merk en ons idee waar je naartoe zou moeten groeien en op welke verdienmodellen je zou moeten focussen. Handig voor een frisse blik, zodat je zelf weer lekker verder kan knallen!

Strategisch Brand Plan & Commerciële Strategie

Hierbij duiken we echt samen de diepte in en maken we een strategisch brand plan en schrijven we een commerciële strategie. Met een stip op de horizon is het makkelijker om keuzes te maken en groei te realiseren. In dit traject bieden we langdurige begeleiding om te zorgen dat jij je doelen zal behalen.

Business Development

Met onze ervaring in retail, media, marketing, sales en een groot netwerk bieden wij ook op maat hulp bij het uitrollen van een nieuwe business plannen. Wil je een nieuw platform lanceren, een merchandise lijn opstarten, een affiliates programma lanceren, wij bieden begeleiding en helpen met ons netwerk je verder op weg.


Best cases.


Image

We hebben Jet van Nieuwkerk ondersteund bij het uitbouwen van haar eigen merk. Door te kijken naar haar onderscheidend vermogen en merkwaarden hebben we een strategie uitgewerkt en als resultaat daarvan TipvanJet.nl opgericht. Hét online platform voor vrouwen die opzoek zijn naar inspiratie om het dagelijks leven net even wat leuker te maken. Met dit platform hebben we merkwaarde gecreëerd waarmee Jet van Nieuwkerk zichzelf kan neerzetten als sterk merk.RUMAG is een van de grootste mediaplatforms van Nederland. Met honderdduizenden volgers en een mega onderscheidend vermogen is het een merk met gigantische potentie. 

We hebben voor RUMAG de brand en partnershipsafdeling opgezet en gezorgd voor sterke connecties met grote merken. Op deze manier hebben we een nieuwe dimensie in het bedrijf gecreëerd met daarbij een nieuw en sterk verdienmodel.  Dit heeft geresulteerd in een gigantische boost voor het merk als professional in de media.

Tegenwoordig staat RUMAG dan ook bekend als spreekbuis van de maatschappij, via waar grote partijen hun boodschap kunnen en willen delen. 


Image

Let's Talk!

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?